Yeşilçam’ın efsane ismi Sönmez Yıkılmaz hayatını kaybetti! Sönmez Yıkılmaz kimdir? Neden öldü?

Yeşilçam’ın efsane yıldızlarından birinin daha hayatını kaybettiği duyuruldu. Yeşilçam’da Rambo olarak adlandırılan Sönmez Yıkılmaz 72 yaşında vefat etti. 70 – 80 yılları arasında çok sayıda filmde rol alan ünlü ismin vefatına ilişkin Cüneyt Arkın’dan açıklama geldi. Arkın, sosyal medya hesabında Yıkılmaz ile birlikte çekildiği fotoğrafını paylaşarak, “İçimden bir parça koptu” notunu düştü.

Yeşilçam’da ilk olarak ışıkçılık ile başlayan ve daha sonra yardımcı rollerden başrollere kadar uzanan Türk sinemasının Rambosu Sönmez Yıkılmaz 72 yaşında hayatını kaybetti.

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Gelen habere göre Yıkılmaz’ın cenazesi bugün Teşvikiye Camisi’nde kılınacak olan namaz ile birlikte son yolculuğuna uğurlanacak. Vefat haberini alan Cüneyt Arkın büyük üzüntü yaşadı.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Arkın eski dostuyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İçimden bir parça koptu. İyi dost, Yeşilçam’ın vefakâr emekçisi, Sönmez Yıkılmaz’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Onlar olmadan Yeşilçam eksik olurdu. Karakter oyuncuları olmadan Türkiye’de film çekilmezdi. Çünkü onlar filmin kokusu, tadı, her şeyiydi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim… Sinema camiamızın başı sağolsun”

Exit mobile version