Yapı Kredi müşterileri dikkat: Yapı Kredi Bankası’nda hesabı olan herkesi yakından ilgilendiren karar alındı!

Bankalar müşterilerinin beğenisini kazanmak ve daha çok müşteri potansiyeline sahip olmak için kampanyalarını ve duyurularını peş peşe yapmaya başladı. Gelen bir son dakika haberine göre Yapı Kredi Bankası önemli kararı açıkladı. Buna göre bankaların çalışma saatlerinde düzenlemeler başladı. Bundan sonra bankalar cumartesi günleri de hizmet verecek. Tam gün şeklinde hizmet verecek ilk pilot banka Yapı Kredi oldu. Bankanın bir şubesi cumartesi günü tam hizmet vereceğini açıkladı.

Bankalar için önemli adımın atıldığı duyuldu. Ülkemizde milyonlarca kişi her gün işlemlerini halletmek için banka şubelerine gidiyor. Ancak tüm Türkiye’de özel ve kamu bankaları hafta sonu hizmet vermiyor. Bu kapsamda yeni bir adım atıldı. Bankaların çalışma saatleri ve günleri yeniden belirlendi. Bankalar artık cumartesi günü de hizmet verecek.

İLK BANKA YAPI KREDİ OLDU

Buna göre Cumartesi günü tam bir şekilde hizmet verecek ilk pilot banka Yapı Kredi oldu. İstanbul’daki Şaşkınbakkal şubesi Cumartesi günü tam hizmet verecek. Banka aynı hafta içinde olduğu gibi cumartesi günü de 10.00 – 17.00 arasında hizmet vereceğini açıkladı.

BÜTÜN İŞLEMLER YAPILABİLECEK

Söz konusu olan pilot uygulamanın ilk Yapı Kredi Bankası ile başladığı belirtildi. Banka aynı hafta içinde olduğu gibi çalışma saatleri içerisinde bütün işlemler yapılabilecek.

DİĞER BANKALAR DA HAREKETE GEÇTİ

Aynı zamanda cumartesi günü çalışma konusunda diğer bankaların da harekete geçtiği ve çalışmaların başladığı ifade ediliyor.

Exit mobile version