Kamu kurumunda 07.30 – 16.30 saatleri arasında daimi çalışacak personeller alınıyor! Yaş şartı yok!

Kamu kurumları personel alımlarına ağırlıklı olarak İŞKUR üzerinden devam ediyor. İŞKUR kamu kurum dışı işçi alım ilanlarına göre yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre Hamidiye Kaynak Suları bünyesine personeller alınacak. 07.30 – 16.30 saatleri arasında daimi olarak çalışacak personellerin alınacağı ve yaş şartının olmayacağı belirtildi.

Hamidiye Kaynak Suları bünyesine çeşitli meslek grupları üzerinden personeller alınacak. Şu an için yönetici asistanı, insan kaynakları personeli ve operatör meslekleri üzerinden alımların yapılacağı belirtildi. Bugün başlayan başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Tarihleri: 26.05.2022-30.06.2022

Başvuru Adresi: Kariyer ibb.istanbul resmi web sayfası

Telefon: 0212 360 13 33

E-Posta: insankaynaklari@hamidiye.istanbul

Adres: Mithatpaşa Mahallesi Selanik Bulvarı No:1 Kemerburgaz/Eyüpsultan/İstanbul

Çalışma Saatleri: 07.30 – 16.30

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İBB kariyer sitesinden cv oluşturmanız ve ilgili pozisyona başvuru yapmanız gerekmektedir. İlgili pozisyon için açık ilan bulunmuyorsa “Genel Başvuru” kısmına başvuru yapabilirsiniz.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Yapılacak olan alımların daimi bir şekilde yapılacağı belirtildi. Bugün başlayan alımlar için online başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Alımlarda adaylardan yaş şartı da istenmeyeceğinin altı çizildi. Alımlar özellikle mekanik bakım personeli, operatör (Bardak Su), İnsan Kaynakları Personeli ve Yönetici Asistanı bünyelerine yapılacak. Çalışma saati geneli olarak 07.30 – 16.30 olarak belirlenirken, bazı meslekler için vardiyalı çalışma saatinde çalışılması gerektiği ifade edildi.

İLANLARA GÖRE BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version