Denizbank, hoş geldin kampanyası ile birikimini vadeli mevduatta değerlendirmek isteyenlere yüksek faiz fırsatı sunuyor!

Son dönemlerde küresel ekonomi piyasalarında yaşanan sallantılar ve çift yönlü fiyat hareketleri, birçok yatırımcıyı yeni yatırım aracı arayışlarına yönlendirdi. Altın, döviz, kripto para gibi yatırım araçlarında oluşan dalgalanmalar ile birikimlerini daha garanti bir yatırım aracında değerlendirmek isteyen birçok yatırımcı, bankaların vadeli mevduat hesaplarını araştırmaya koyuldu. Zira bankalar, müşterilerine birikimlerini kendi bankalarında vadeli hesaplarda tutmaları halinde faiz kazancı sunuyor ve yatırımcılar da böylece pasif gelir elde edebiliyor. Türk Lirası cinsi yatırımlarda, vadeli mevduat hesaplarında cazip faiz oranları sunan bankalar arasında yer alan Denizbank, bu kapsamda “Hoş Geldin” kampanyası düzenliyor. İşte detaylar…

Denizbank Vadeli Mevduat Kampanyası

Bankalar, müşteri portföylerini genişletme adına başlattıkları kampanya yarışlarında, potansiyel müşterilerine yönelik çeşitli cazip kampanya ve fırsatlar sunuyor. Bu kampanyalar çoğu zaman “Hoş Geldin” kampanyası olarak sunuluyor ve müşterilerin yoğun olarak tercih ettikleri bankacılık ürün ve hizmetlerine yönelik düzenleniyor. Bu kapsamda Denizbank da MobilDeniz uygulaması üzerinden başvuruda bulunanlara, TL mevduatlarında %18,25 faiz oranı sunuyor. 22 – 30 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya isteyen müşteriler internet bankacılığı ya da MobilDeniz uygulaması üzerinden başvuruda bulunabiliyor.

Hoş Geldin Kampanyasında Detaylar

Denizbank söz konusu kampanyasında 30 – 180 gün vadede, 5.000 – 2.000.000 TL’ye kadar olan vadeli mevduat yatırımlarında hesap açılışları adına %18,25 faiz oranı sunuyor. Şube kanalından yapılan başvurularda ise Denizbank bu kampanyasında %16,75 faiz oranı sunuyor. Yıllık, brüt ve basit olarak uygulanan faiz oranlarından yararlanmak isteyen Denizbank müşterilerinin son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve altın vadeli mevduatına sahip olması ve bu kampanyadan son 6 içinde yararlanmamış olması gerekiyor. Denizbank’ın mobil uygulama ve internet bankacılığı yolları ile başvurulabilen kampanyasından yalnızca mevcut Denizbank müşterileri yararlanabiliyor.

Exit mobile version