AK Parti’de büyük deprem! AK Partili Cahit Özkan acilen görevden alındı!

Gelen bir son dakika haberine göre AK Partili Cahit Özkan görevden acilen alındı. Özkan koltuğunu Meclis Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç’a devredeceği belirtildi. Detaylar haberimizde..

Gelen son habere göre bir dönem yaptığı açıklamalarla gündemde olan AK Partili Cahit Özkan görevden alındı. Özkan’ın yerine Yılmaz Tunç gelecek. Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra partisi tarafından sert bir şekilde eleştirilerin hedefi haline gelen AKP’li Cahit Özkan, Grup Başkanvekilliği görevinden alındı. Özkan’ın yerine Yılmaz Tunç getirilecek.

ERDOĞAN TARAFINDAN DA AZARLANDI

Aynı zamanda AKP MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından azarlandığı öğrenildi.

Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile ilişkilerine dair yaptığı “Baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu” açıklaması sebebiyle eleştirilen AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak “Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.” şiirini yazmıştı.

PARTİSİYLE UYUŞMAYAN SÖZLERİ

BAE ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“Benim şöyle bakmam lazım, belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu. İşte güvenli enerji arzının Türkiye olmadan olamayacağını uluslararası toplum kabul etti”

 

Exit mobile version