Başvuranlar dakikalar içerisinde en az 1.000 TL alıyor!

Vatandaşların nakit ihtiyacının arttığı bu dönemde sıkışıklıklarını bir çözüme kavuşturabilmek için yeni yollara başvuruyor. Bu kapsamda devreye kredi paketleri giriyor. Gerekli başvuru şartlarını taşıyan herkese 36 aya varan seçenekleri ile yüzde 1,71 faiz seviyesi ile en az bin TL, en fazla 10 bin TL tutarında nakit desteği veriliyor. Başvuran herkes 2 dakika içerisinde olumlu ya da olumsuz yanıt alıyor.

Açıklama Halk Bankası tarafından yapıldı. Banka, alakalı şartları taşıması halinde anında nakit verileceği belirtildi. Banka, alakalı hizmetin azami vade miktarının 36 ay olarak duyurdu.

HIZLI KREDİ KAMPANYASI AÇIKLANDI

Ülkemizin önemli kamu bankaları arasında olan Halk Bank, her fırsatta vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Yeni dönemde ekonomik şartlar kapsamında nakde sıkışan ve gereksinimlerini sağlamak için çareyi Halk Bankası’ndan buluyor.

FAİZ ORANI NE KADAR?

Banka tarafından yapılan açıklamada kredi tahsis ücretinin ödenmesi halinde yüzde 1,71 ödenmemesi halinde ise yüzde 1,76 oranında faiz uygulanacağını belirtti. Hizmet alt sınırı bin TL, üst sınırı ise 10 bin TL olarak belirlendi.

AYLIK SADECE 39 TL

Bin TL kredi çekilmesi durumunda 36 ayda aylık sadece yüzde 1,71 faiz oranından 39,56 TL ödeyerek geri ödemeyi tamamlayabilirsiniz.

Exit mobile version