Bakanlık Duyurdu! 45.954 TL’ye Çalışacak Personeller Aranıyor! İşte Aranan Şartlar Ve Boş Kontenjanlar

Adalet Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel ilanı yayımladı. Farklı pozisyonlarda toplamda 22 personel alımı yapacak olan Adalet Bakanlığı’nın ilan detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı KPSS 70 puan ile sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayınladı. En düşük 22.977 TL, en yüksek 45.954 TL maaş ile görevlendirme yapacak olan Bakanlık kadroları ve başvuru şartlarına ilişkin tüm detayları yayınladığı ilan ile paylaştı. Buna göre Bilgi işlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere çeşitli uzman alımı yapılacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi işlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin 8 inci maddesi uyarınca sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 22 (yirmi iki) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

Adayların Başvuru Yapabileceği Alanlar Ve Kadro Dağılımları

Adayların Başvuru Yapabileceği Tarih ve Başvuru Şekli

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 18 mayıs tahinde başlayacak olup 2 Haziran 2022 tarihinde sona erecektir. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Kariyer Kapısı üzerinden online başvuru yapabilecekler. Şahsen ve posta yoluyla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecektir

Adalet Bakanlığının İş Alımı Sonrası Vereceği Maaş

Adaylar işe alındıkları takdirde alacakları maaşı aşağıdaki tabloya göre hesaplayabilir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Exit mobile version