MasterChef Türkiye hayranlarını üzen gelişme! Mehmet Şef ayrıldı! Yerine gelen isim şaşırttı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programından üzen haber geldi. Geçtiğimiz dönem Somer Sivrioğlu’nun ücretini dolar üzerinden aldığı iddiası üzerine Mehmet Şef ile ünlü şefin arasının bozulduğu iddia edilmişti. İkili o dönem koydukları fotoğrafla durumun gerçek olmadığını belirtmişti. Ancak gelen bir son dakika haberine göre MasterChef Türkiye yeni sezonda jüri koltuğunda Mehmet Şef’in olmadığı iddia edildi. Yerine gelen isim ise herkesi şaşırttı.

MasterChef Türkiye’nin jüri koltuğunda olan Mehmet Şef’in yerine bu yıl Arda Türkmen’in olacağı iddia edildi. Arda Türkmen’in ise haftalık 55 bin TL ücret alacağı konuşulan konular arasında.

Ekranların fenomen yarışma programları arasında olan MasterChef Türkiye’nin jüri koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya bulunuyordu.

ACUN ILICALI SESSİZLİĞİNİ KORUMUŞTU

Geçtiğimiz yıl, Somer Sivrioğlu’nun maaşını dolar üzerinden alması Mehmet Yalçınkaya’yı rahatsız etmiş ve resti çekerek yarışmadan ayrılmak istediğini belirtmişti. Acun Ilıcalı konu karşısında sessizliğini korurken, Somer Sivrioğlu, “Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf” demişti.

ARDA TÜRKMEN GELİYOR

Sosyal medyada konuşulan iddiaya göre Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda MasterChef Türkiye’de olmayacak. Acun Ilıcalı bu süreç içerisinde CZN Burak, Refika Birgül, Fatih Tutak, Ömür Akkor ve Arda Türkmen gibi isimlerle görüştü. Görüşmeler sonrasında ise Arda Türkmen ile anlaşma sağlandı.

Exit mobile version