3 şehirde yeni çarşı ve mahalle bekçisi alımı ilanı yayımlandı! Başvurular bugün başladı: 25-65 yaş arası erkekler başvurabilir

Emniyet Genel Müdürlüğüne 3 bin bekçi alımı için kadro ihdası yapıldığı belirtildi ve bu kadro ihdası Resmi Gazete’de yayımlandı. Ardından Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı ve 3 bin 250 bekçi alımı yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra İŞKUR üzerinden de çarşı ve mahalle bekçisi alımı ilanları yayımlandı. Bu ilanlar kapsamında Ankara, Balıkesir ve Çanakkale için bekçi alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanların son başvuru tarihi ise ilanlara göre değişebiliyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu alımların İŞKUR tarafından yapılacağı belirtildi ve e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvuru işlemlerinin gerçekleştirilebileceği paylaşıldı. Sisteme giriş yapıldığında ise özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvuru yapılabileceği paylaşıldı. İŞKUR’da aşağıdaki link üzerinden açılan sayfa üzerinden e-Devlet ile giriş yapılarak başvuru yapılabileceği ifade edildi.

ARANAN ŞARTLAR

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların genel şartlara haiz olması gerekiyor. Ardından özel şartlara da haiz olunmalı bu kapsamda genel şartlar şöyle oluyor:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

ANKARA İÇİN ALIM VAR

Ankara için yayımlanan ilanın iş tanımı ve şartlarında şu ifadelere yer verildi:

Döküm sektöründe faaliyet gösteren Ankara Saray-Kazanda Bulunan Fabrikamızda Çalıştırılmak Üzere Bekçi;

– 30- 45 yaş aralığında Erkek

– 3 vardiya çalışabilecek (8 saat)

– Gerektiğinde mesaiye kalabilecek

– Gelen tırların kantar ölçümünü yapıp takip edebilecek

– İşçilerin içeri giriş kartlarını basıp takip edebilecek

– Fabrikaya gelen ziyaretçilere danışmanlık yapıp içeri alınmadan önce görüşmek istediği birimlere telefonla haber vermek

– Sincan ve Etimesgut civarında ikamet eden (Servis güzergahı)

ÇANAKKALE VE BALIKESİR ALIMI

Balıkesir ve Çanakkale için yapılan alımdaki iş tanımı ise şöyle belirtildi:

Plastik bahçe mobilyaları satışı yapan firmada görevlendirilmek üzere ; ürünlerin gece bekçiliğini yapacak , hayvanlardan korkmayan 25 – 65 yaş arası bekçi alınacaktır.

Söz konusu alımlar için TIKLAYIN.

Exit mobile version