Volkan’a son veda: Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı izle! Sadakatsiz 59. Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarının Çarşamba günleri en çok izlenen dizileri arasında olan Sadakatsiz dizisi finale doğru adım adım gidiyor. Bütün bir hafta yayınlanan fragmanda Volkan’ın bıçaklanma sahnesinin gerçek olup olmadığı izleyenler tarafından merak ediliyordu. Sadakatsiz 58. bölümün sonunda Derin’in Asya’yı bıçaklamaya çalışırken, yanlışlıkla Volkan’ı bıçaklaması izleyenlerde şoke etkisi yarattı.

Kanal D ekranlarına damgasını vuran Sadakatsiz dizisi 2 bölüm sonra final yapacak. Bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen diziyi izleyenler şimdiden Sadakatsiz 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 59. bölüm fragmanı izle! araştırması yapmaya başladı bile..

VOLKAN’A SON VEDA

Sadakatsiz yeni bölüm sonunda Volkan’ın yanlışlıkla Derin tarafından göğüs kısmından bıçaklanması izleyenlerin kafasını karıştırdı. Volkan ölecek mi? soruları internette araştırılmaya başlanırken, dizinin “unutulmaz” etiketini kullanması Volkan’ın öleceği iddialarını güçlendirdi.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sadakatsiz 59. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal D ekranlarında yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimize eklenecek.

Exit mobile version