TRT Personel Alımı Arap Saçına Döndü – Adaylar Açıklama Bekliyor

 TRT Personel alımı ilanının üzerinden 7 ay geçmesine rağmen belirsizlik devam ediyor. 28 Mart 2016 tarihinde açıklanan yazılı sınav sonuçlarının ardından mülakat tarihleri için TRT’den herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Sürecin yavaş işlemesinden tedirgin olan bir çok aday konu hakkında bir açıklama bekliyor.  TRT’nin söz konusu sınavla ve personel alımıyla ilgili birimleri dahi adayların telefonla aramalarında konu hakkında bir bilgilendirme yapmıyorlar. Bilindiği gibi TRT personel alımı için 16 Ekim 2015 yılında ilan çıkmış ve 2,5 ay sonra yazılı sınav yapıklacağı belli olmuştu.

25 Aralıkta yapılacak olan yazılı sınav 14 Şubat 2016 tarihine sarktı ve 28 Mart 2016 tarihinde söz konusu sınavın sonuçları açıklandı. TRT ‘nin mülakat hakkında açıklama yapmaması bir çok adayı mağdur etmeye devam ediyor.

TRT Durumu Ciddiye Almıyor Mu?

Mülakatlar hakkında açıklama gelmediği için askerlik, iş , eğitim gibi konuları erteleyen adayların daha fazla mağdur olmaması için TRT’nin bir an önce açıklama yapması gerekiyor. Personel alımıyla ilgili ortada bir iletişim sorunu olduğu biliniyor. Gerekli birimler söz konusu alımları yeteri kadar ciddiye almıyor mu? Yoksa adayların mağdur olmalarının bir önemi yok mu? TRT konu hakkında ne zaman açıklama yapacak?  Kamupersoneli.net olarak takipçisi olacağız.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika gelişmeleri, kamu personel alımı haberleri ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Exit mobile version