MasterChef hayranları büyük isyanda: Sevilen jürilerden biri kendi yoluna bakmayı tercih etti! Acunla yolları ayırdı..

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de şoke eden bir ayrılık yaşandı. Gelen bir son dakika haberine göre MasterChef Türkiye’nin sevilen jürilerinden biri kendi yoluna bakmayı tercih etti. Son dönemlerde ortada gezen iddiaya göre MasterChef Mehmet Chef maaş konusunda Acun Ilıcalı ile anlaşamadığı için yollarını ayırdığı iddia edildi.

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye 2022 sezonu heyecanla bekleniyor. Temmuz ayında başlayacak olan çekimler için müjdeyi Acun Ilıcalı verdi.

Yarışmanın aksiyonlu dakikaları dışında jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna seyirciler tarafından yakından takip ediliyor.

Üç şefin dostluk haberleri ekranlara ve sosyal medyaya yansıyama devam ederken MasterChef’ten ayrılık haberi geldi.

MEHETM YALÇINKAYA AYRILDI MI?

MasterChef Türkiye’nin sevilen jürilerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya iddialara göre 2022 sezonunda yer almayacak.

Geçen sezonlarda Somer Şef’in dolar üzerinden maaş aldığı ve bu sebeple Mehmet Yalçınkaya’nın Acun Ilıcalı ile tartıştığı iddia edilmişti. Yalçınkaya haberlerin gerçek olmadığın söylemişti.

Yeni sezonda Yalçınkaya’nın maaş konusunda anlaşamadığı Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor. Gelen bilgiye göre Mehmet Şef’in kendi işletmesine daha çok vakit ayırmak istediği iddia edildi..

Exit mobile version