Yeşilçam’ın güzelinden üzen haber geldi!

Gelen bir son dakika haberine göre Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan’dan üzen haber geldi. Öztan Şaşkın Milyoner, Ortadirek Şaban gibi pek çok yapımda rol almıştı. Bahar Öztan 4. Defa kansere yakalandı. Detaylar haberimizde..

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak bilinen ve bugüne kadar pek çok önemli yapımda rol alan oyuncu Bahar Öztan’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti. Yaşamını Bodrum’da sürdüren oyuncu daha önce 3 defa kanseri yendiğini duyurmuştu.

Bodrum’da ailesi ile birlikte olan Öztan’ın kanserle mücadelesine yeniden başladığını belirtti. İddiaya göre kolon kanserine yakalandığı belirtilen ünlü ismin tedavisinin iyi gittiğini belirtti.

BEN GÜÇLÜ BİR KADINIM

Öztan daha önce yaptığı açıklamada, şu ifadeyi kullandı:

“Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım”

 

Exit mobile version