GündemKültür-sanat

Pucca’nın dışkı iddiası gündeme bomba gibi düştü! Dubaili iş insanının ağzına para karşılığı dışkılamasına izin veren Türk fenomen kim?

Sosyal medyada fenomen ve yazar olan Pucca’nın bugünkü paylaştığı dışkı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Pucca’nın iddiasına göre bir Türk fenomen para karşılığında Dubaili bir iş insanının ağzına dışkılamasına izin verdiğini belirtti. Bunun üzerine internette ağzına dışkılamasına izin veren Türk fenomen kim? Araştırmaları hız kazandı.

Don dönemlerde Dubaili zengin iş insanlarının dünyanın dört bir yanındaki fenomenlerle iletişime geçerek yüksek miktardaki para karşılığında üzerlerine ya da ağızlarına dışkıladıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada Pucca olarak tanınan Selen Pınar Işık da yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre bir Türk fenomen para karşılığı Dubaili iş insanının ağzına dışkılamasına izin verdiğini iddia etti.

BİZDEN BİRİ DE KABUL ETMİŞ

Pucca, ınstagram hesabından şunları yazdı:

“Şu an büyük bir dedikodu var biliyorsunuz, Dubaili iş adamlarının yeni modası üzerine kaka yapması için dünyanın bütün influencerlarına para ödemek. Vizyona bakınız, bana sormayın Google kullanın. Bizden biri de kabul etmiş. İnşallah kaka yapan kendisidir, diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum.”

Pucca’nın yaptığı bu paylaşım olay oldu. Fenomenin kim olduğu merak konusu olurken, Pucca yaptığı paylaşımı sildi.