Camdaki Kız Adil Bey’den sonra şimdi de o isim diziden ayrılıyor! Camdaki Kız’da yaprak dökümü..

Kanal D ekranların sevilen ve reyting rekortmeni olan dizisi Camdaki Kız’da resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Gelen son habere göre geçtiğimiz haftalarda diziye Adil Bey karakterini canlandıran Şerif Erol yapımdan ayrılmıştı. Dizinin hayranları bu ayrılık karşısında şaşkınlığını atlatamamışken, dizide bir karakterin daha ayrılacağı ortaya çıktı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Selma Ergenç, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Hande Ataizi gibi isimlerin olduğu Camdaki Kız dizisinde beklenmedik bir haber geldi.

NALAN KARAKTERİNE İKİNCİ ŞOK

Gelen son dakika haberine göre ekranlara damga vuran Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterinin annesine hayat veren Nur Sürer diziden ayrılacak. Peki, Camdaki Kız Feride neden ölecek?

SEZON FİNALİNDE BÜYÜK AYRILIK

Geçtiğimiz günlerde Nalan’ın babası Adil Bey karakterine hayat veren Şerif Erol beklenmedik bir şekilde ölerek diziden ayrılmıştı. Yapılan son açıklamaya göre dizi 48. Bölümü ile sezon finali yapacak. Dizinin sezon finalinde Feride karakterine hayat veren Nur Sürer de diziden ölerek ayrılacak.

CAMDAKİ KIZ FERİDE NASIL ÖLECEK?

Dizi eğer kitaba bağlı bir şekilde ilerlemeye devam ederse, Feride karakteri, Sedat ile Nalan’ın evlenmesinden 1 yıl sonra kocasını kaybedecek. Bu acıya daha fazla dayanamayan Camdaki Kız Feride intihar ederek ölecek.

Ancak dizinin kitaba bağlı bir şekilde devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

 

 

Exit mobile version