Kötü haber bugün geldi! Camdaki Kız’ın başrol oyuncusunun beyninde pıhtı attı! Senaryo gereği diziden..

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncularından biri olan Devrim Yakut’tan kötü haber bugün geldi. Sevilen oyuncunun bir süredir hastanede tedavi gördüğü ve beyninde pıhtı attığı ortaya çıktı. Senaryo gereği dizide amcasının yanına giden Yakut’un bu süreç içerisinde hastanede tedavi görüp sağlığına kavuştuğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..

Başrollerinde Burcu Biricik, Hande Ataizi, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu ve Devrim Yakut gibi önemli isimlerin olduğu Camdaki Kız dizisinden kötü haber geldi.

Dizinin sevilen isimlerinden biri olan ve Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut bir süredir dizide gözükmüyordu. Bu durum sevenlerini meraklandırınca gerçek ortaya çıktı. Gelen habere göre korkutan haber duyuruldu.

BEYNİNE PIHTI ATTI

Senaryo gereği Van’da yaşayan hasta amcasını ziyaret eden oyuncunun ciddi bir rahatsızlık yaşadığı ve ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Beyni pıhtı atan oyuncu bir süredir hastanede tedavi gördü. Zorlu süreçten geçen oyuncu iyileşerek sağlığına kavuştu. Usta ismin setlere geri döndüğü belirtildi.

Exit mobile version