İstanbul’a gelmişti! Mino Raiola hayatını kaybetti! Mino Raiola kimdir?

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü isim hayatını kaybetti. Mario Balotelli akciğer rahatsızlığı sebebiyle vefat etti. Bir süre önce İstanbul’a da gelen Mino Raiola kimdir? Detaylar haberimizde..

Çalışma hayatı boyunca Mario Balotelli, Haaland, Donnarumma gibi isimlerin menajerliğini yapan Mino Raiola’nın hayatını kaybettiği haberi herkesi derinden üzdü. Akciğerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Raiola, hayata gözlerini yumdu. Peki, Mino Raiola kimdir?

12 OCAK TARİHİNDE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Ünlü ismin 12 Ocak tarihinde hastaneye kaldırıldığı ancak bunun rutin bir kontrol olduğunu söylediği hatırlandı. Akciğerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan 54 yaşındaki Raiola, hayata gözlerini yumdu.

MİNO RAİOLA KİMDİR?

Mino Raiola 4 Kasım 1967 yılında İtalya’da dünyaya geldi. 28 Nisan 2022 yılında akciğerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybettiği duyuruldu.  Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma, Matthijs de Ligt, Erling Haaland ve Mario Balotelli gibi tanınmış oyuncuları temsil eden bir İtalyan futbol menajeriydi.

Aynı zamanda eski Çek orta saha oyuncusu Pavel Nedvěd’in de uzun yıllar menajerliğini yaptı.

Exit mobile version