3 dizi için hemen final kararı alındı! Hayranları yıkıldı!

Son dönemlerde reytingler için peş peşe gelen düşüş haberleri sonrasında final kararları da gelmeye başladı. Bu sezon istenilen başarıyı elde edemeyen 3 dizi için şimdiden final kararı çıktı. İzleyenler resmen hüngür hüngür ağladı! İşte yakın zamanda final yapacak 3 dizi..

BARBAROSLAR: AKDENİZ’İN KILICI

Sevilen dizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrollerinden biri Engin Altan Düzyatan dizinin 6. Bölümünde ayrılma kararı aldı. Dizi geçen yıl beklenen başarıyı yakalayamadı. Yapımlar herhangi bir açıklama yapmasa da istenilen başarının elde edilmemesi sebebiyle dizi için yakın zamanda final kararı yapması bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi için kötü haber geldi. Dizinin önemli karakterleri geçtiğimiz sezon peş peşe diziden çıktı. Reytinglerde de istenilen başarılar elde edilemeyince dizibu yıl sezon finali değil direkt final yapacak. Ancak resmi açıklama gelmedi.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

FOX TV’nin yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden kötü haber geldi. FOX TV’nin son dönemlerdeki dizilerinden peş peşe final kararları geldi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de Mayıs ayında final yapacağı iddia edildi.

Exit mobile version