Ünlü oyuncudan ağızları açık bırakan itiraf: Kızımın kakasını yedim!

Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu’ndan ağızları açık bırakan bir itiraf geldi. Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan ve 90’lardaki Seç Bakalım yarışması ile tanınan ünlü oyuncu çocuklarına düşkünlüğünü anlatırken yaptığı bir şeyi anlattı ve birden gündem oldu!

Erhan Yazıcıoğlu, Çağlayan’a yaptığı itirafta kızının kakasını yediğini söyledi. Karadayı, Çatı Katı Aşk ve Şemsi Paşa Pasajı gibi çeşitli yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Armağan Çağlayan’ın “Dur bi dinle” programına konuk oldu. Burada kızının kakasını nasıl yediğini anlatan Yazıcıoğlu başta sunucu Çağlayan olmak üzere bütün dinleyenleri şoke etti.

OLAYIN NASIL GERÇEKLEŞTİĞİNİ ANLATTI

Yazıcıoğlu, ilk eşinden olan kızlarına konu gelince, kızların kakasını nasıl yediğini  şu şekilde anlattı:

“Annesi lavaboda k.çını yıkıyor Begüm’ün. ‘Senin ben b.kunu yerim’ dedim. Biraz da aramız limoniydi eşimle. ‘Aman sen de bu ne sevgi’ dedi. ‘Gel ye de göreyim’ dedi. Bu bana söylenir mi? Aldım ve yedim hocam! Vallahi yedim”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN DA ŞOKE OLDU

Armağan Çağlayan da bu açıklama karşısında şoke olurken, “Yani o sevgiden değil de hanımefendiyle aranız gergin olduğu için sinirden..” dedi.

Erhan Yazıcıoğlu ise “Tahrikten evet ama sevgiden de yani. O yüzden onlar benim için (kızları) tutkuların en büyüğüdür. Düşünemedim. Süt kokuyor zaten” dedi.

Ünlü oyuncunun yaptığı bu itiraf gündem oldu.

Exit mobile version