Sadakatsiz hayranlarına kötü haber! Final tarihi çok yakın! Duyurdular

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan ve Çarşamba günleri reyting birincisi olan Sadakatsiz dizisinden kötü haber geldi. Yaklaşık 2 sezondur Kanal D ekranlarında olan Sadakatsiz dizisinden final açıklaması geldi. Sevilen dizi çok yakın bir zamanda final yapmaya hazırlanıyor. Bu sebeple de Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta ekranlarda olmayacak. Peki, Sadakatsiz final tarihi ne zaman?

Başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in olduğu Sadakatsiz dizisi mayıs sonunda ekranlara veda edecek. Bu haftanın bölümü yayınlanmayacak olup, 3 yeni bölüm sonra sevilen dizi final yapacak.

SADAKATSİZ FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Medyapım imzalı fenomen dizi Sadakatsiz dizisi mayıs ayının sonunda ekranlara veda ediyor. Kanal D’yi yaklaşık 2 sezondur zirveye taşıyan dizi final bölüm sayısı ile uzun zamandır araştırma konusu olmuştu.

Yabancı bir yapımdan uyarlama olan Sadakatsiz dizisinin finalinin nasıl biteceği de merak konusu oldu. Gelen son habere göre dizi bu hafta bayram için yayına ara veriyor. Dizinin kalan bölümleri ile sırasıyla 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

Sadakatsiz 60. Bölüm ile final yapacak.

Exit mobile version