Dünya

Tek hayali seks bebeği olmak! Bunun için yaptıkları şoke etti

Ünlüler dünyasından sürekli olarak şoke eden haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son habere göre estetik operasyonları ile gündem olan 31 yaşındaki Alicia Amira’nın tek hayali seks oyuncağına dönüşmek. Bunun için de çok sayıda operasyon geçirdi. Takipçilerinin de bu durumu desteklediğini belirten Amira, vücudundaki çok sayıda yerden ameliyat olduğunu ancak işinin henüz bitmediğini söyledi.

31 yaşındaki Alicia Amira İsviçre’nin Stockholm şehrinde yaşıyor. Estetik operasyonları ile dikkat çeken Amira, plastik olmanın doğal olmaktan daha güzel olduğunu savunuyor. Durumu da şu şekilde özetliyor:

“Eskiden kim olduğumu ve nasıl göründüğümü tamamen sildim. Artık o zamanları anımsamıyorum bile. Hayatımı gerçek hayattaki bir seks bebeği kadar plastik görünerek geçirmek istiyorum”

ATTIĞIM HER ADIMDAN GURUR DUYUYORUM

Estetik operasyonlar ile dış görünümünün daha farklı hale geldiğini söyleyen Amira, kendisini eleştirenlere de şu yanıtı veriyor:

“Ben değişmedim, geliştim. İsteseydim normal bir hayat yaşayabilirdim ama ben farklı olmayı seçtim. Yolculuğumdan ve attığım her adımdan gurur duyuyorum”

“Bu sadece bir başlangıç. Ne kadar plastik olursam o kadar iyi. Kendimi o şekilde çok seviyorum”