Nisan ayı dev personel alımı başladı! En az ilkokul mezunu KPSS şartsız 117 bin 707 personel alınıyor: Her kadroda alım var

Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı birçok vatandaş geçinmekte zorlanıyor. Bu ekonomik sıkıntılar çerçevesinde birçok vatandaş işsiz kaldı. İşsiz kalan ve geçinmekte zorlanan birçok vatandaş tarafından personel alım ilanları araştırılıyor. Bu noktada İŞKUR üzerinden dev personel alım ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından 112 bin 707 personel alımı yapılıyor. Bu ilanlarda çok sayıda kadroda personel alımı yapılıyor. Bu ilanların detayları açıklanırken en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ve özel sektör personel alımları olduğundan KPSS şartı aranmadığı paylaşıldı. Kamupersoneli.net olarak bu ilanların detaylarnı ve aranan şartları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ORTALAMA 5 BİN TL MAAŞ VERİLİYOR

İŞKUR güncel personel alım ilanlarını resmi web sayfası üzerinden yayımlamaya devam ediyor. İŞKUR personel alım ilanları içerisinde başvuruda bulunacak olan adaylarda aranan şartlar da tek tek belirtiliyor. Ortalama 5 bin TL maaşla en az ilkokul ve lise mezunu personel alımı yapılıyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından çeşitli kurum ve kuruluşların ilanları yayımlanıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanların bazılarında KPSS şartı aranırken genellikle özel sektör iş ilanları yayımlandığından KPSS şartı aranmıyor. Bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki linke tıkladıklarında açılan sayfada yukarı bölümde bulunan e-Devlet ile giriş bölümünden giriş yaparak ilanların detaylarını görüntüleyebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.

ARANAN ŞARTLAR

Yayımlanan her ilan için özel şartlar aranmaktadır. Ancak bundan önce adayların genel şartlara da haiz olması gerekmektedir. Bu şartlar ise şöyle paylaşıldı:

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

İlanlar için TIKLAYIN.

Exit mobile version