Getir, iş arayanları ve işverenleri bir araya getiriyor! Getirİş üzerinden ilan oluşturmaya başla: Canlı harita sistemi ile en yakındaki işe başvur

2015 yılında ilk defa ürün teslimatına başlayan Getir firması yeni bir iş platformu oluşturuyor. Getirİş adını verdiği platform ile iş arayanlar ve çalışan arayan sektör sahipleri tek bir noktada bir araya gelecek.

Getir iş kullanıcıların erişimine açılıyor. 2019 yılında aktif olarak faaliyetlerine başlayan Hemeniş platformunun hisselerini satın alan Getir, Getirİş markasını çıkardı. Slogan olarak “Yakındaki iş getir iş” paylaşımında bulunan firma uzun bir süre iş arayanları ve işverenleri tek bir platformda bir araya getirecek.

Canlı Harita Sistemi ile Yakındaki İş İlanları Görülecek

Getirİş uygulamasının çalışma sistemi belli oldu. Uygulamaya giriş yapıldığında konum üzerinden arama yapılabilecek. Bu özellik sayesinde iş arayanlar ile işçi arayanlar konum özelliğini kullanarak en yakındaki kişiyi bulabilecek. İş arama sürecini daha pratik ve kolay hale getiren konum bazlı arama özelliği sayesinde en yakındaki iş yerine başvurabilmeyi kolaylaştıran Getirİş platformu kullanılmaya başlandı.

Türkiye’nin 81 ilinde kullanıma başlatılan Getirİş platformunu diğer platformlardan ayıran en önemli özellik canlı harita sistemi üzerinden iş ilanlarının görülebiliyor oluşu. İş arayanlar için oluşturulan profiller detaylı bir şekilde incelenebiliyor. Bu da işe alım sürecini daha kolay ve güvenilir hale getiriyor.

Başvurulabilecek Getirİş İlanları

Başvuru yapılabilecek iş sektörleri arasında; Garsoniyerlik, Kurye hizmetleri, Ön muhasebe ve Satış temsilcisi elemanları, Özel ders öğretmenliği, Tezgahtarlık, Elektrik hizmetleri, Ev temizliği, Çağrı merkezi uzmanı gibi farklı pozisyonlarda başvuru yapılabiliyor. Yayınlanan ilanlar için herhangi bir ücret ödemek gerekmiyor.

Getirİş Platformunda Güvenlik Ön Planda

Sistemin işleyişi en güvenilir şekilde olabilmesi için ayarlanmış durumda. Burada yer alan şahıslar telefon numaraları ve kişisel e-postalarını paylaşmadan uygulama üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşabilir. İstendiğinde görüntülü olarak görüşme yapabiliyor. Ancak taraflar onay verdiği anda konuşma penceresi açılarak görüşme başlatılabiliyor.

Konu üzerine Getirİş platformundan sorumlu direktör İrem Namlısoy: “İş arayanları ve işverenleri bir araya getiren güvenli bir ortam oluşturan Getirİşi hizmete sunmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Hemeniş platformunun çoğunluk hissesini satın alarak yeni bir hizmet alanına adım atmış olduk” yorumunda bulundu.

Getirİş Nasıl Kullanılır?

Getir iş uygulamasını kullanabilmek için katılım sağlamak isteyen kullanıcıların profillanları yer alıyor. Burada sahip olunan tecrübeler de paylaşabiliyor. Getirİşe “İlan ver” ve “Profilimi yayınla” sekmeleri kullanılarak katılınabilir. İlan başlığı, açıklaması, çalışma şekli, ilanın yayında kalma süresi gibi detaylar belirlenebiliyor. Ücretsiz olarak verilen ilanlar mesajlaşma ya da görüntülü konuşma ile destekleniyor.

Exit mobile version