Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia ediyor! Cinsel hayatı çok..

Meksika’da yaşayan 54 yaşındaki Roberto Esquivel Cabrere dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia etti. Henüz Guinness Rekorlar Kitabı’na resmi olarak girmese de Cabrere, cinsel organının 48 cm uzunluğunda olduğunu belirterek, dünyanın gündeminde yer almaya başladı. 54 yaşındaki adam, zannedilenin aksine bu durumun cinsel hayatını olumsuz bir şekilde etkilediğini söyledi.

Cabrera, penisinin büyüklüğünü sosyal medyadan ölçtüğü bir video ile duyurmuştu. Cinsel organının büyüklüğü sebebi ile engelli bir birey olarak kabul edildiğini söyleyen adam, resmi olarak işlemlerini tamamladığını ve rekorlar kitabına başvuracağını belirtti.

SIK SIK ENFEKSİYONLA MÜCADELE EDİYOR

Cabrera, cinsel organının büyüklüğü sebebiyle cinsel hayatının olmadığını ve sık sık idrar yolu enfeksiyonu ile uğraştığını söyledi. Bu durumun hayatında pek çok noktasını olumsuz olarak etkilediğini söyleyen Cabrera, aynı zamanda 2011 yılında reşit olmayan 2 kıza cinsel organını göstermişti.

SINIR DIŞI EDİLMİŞTİ

Bu sebeple Amerika’dan sınır dışı edilen adam, şu açıklamayı yaptı:

“Dünyanın en büyük penisine sahip olduğum için ünlüyüm. Bu durumdan aslında memnunum. Kimsenin benimki kadar büyük bir cinsel organı olmadığını biliyorum. Ancak sürtünmeyi azaltmak için sürekli olarak penisimi bandajlarla sarmak zorunda olmak beni yoruyor”

Exit mobile version