Numaradan yer tespiti mümkün müdür? Nasıl tespit edilir?

Telefon Numarasından Nerede Olduğunu Bulma Programı

Cep telefonlarımız yalnızca görüşme yapmamızı sağlamaz aynı zamanda GPS özellikleriyle bizim nerede olduğumuzu da gösterebilirler. Fakat bir kişinin konum bilgilerine ulaşabilmek için çoğunlukla onun onayını almamız gereklidir. Yine de yalnızca telefon numarasını bildiğimiz birinin nerede olduğunu, onun ruhu bile duymadan takip edebiliriz. Numaradan yer tespiti ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar bu yazıda.

Kimi Takip Etmeniz Gerekebilir?

Birinin tam olarak nerede olduğunu bilmek bazen hayati önem taşıyabilir. Özellikle çocuklarımız söz konusu olduğunda onları dışarıdaki tehlikelerden koruyabilmek için gittikleri mekanları ve yerleri takip etmek isteriz. Bize yalan söylüyor olmaları ihtimaline karşı telefonlarını takibe alarak konum bilgilerinden emin olabiliriz. Böylece tehlikeli durumlarda hemen müdahale şansımız olabilir.

Peki eşimizin ya da sevgilimizin bizi aldattığından şüpheleniyorsak? İşte o zaman da bize nerede olduğunu söylemek istemeyebilir ya da yanlış bilgi verebilir. Bu durumda onun nerede olduğundan tam emin olmak için telefonunu takip etmeyi istemek en doğal hakkımızdır. Telefon numarasından konum bulma bir boşanma durumunda elimizde delil olması açısından önem taşıyabilir.

Bazen yardıma muhtaç yaşlı akrabalarımızın ya da başkasının telefonunu takip etme bir arkadaşımızın telefonunu takip etmek isteyebiliriz ve ona yardım edebilmek için ona zarar vermekten korkarız. Böyle durumlarda hayat bile kurtarabiliriz. Telefon numarasından nerede olduğunu bulma programı böyle bir durumda işimize yarayacaktır.

Seçeneklerimiz Nelerdir?

Numara yazarak yer tespiti yapma programı için bazı seçenekler vardır. Bunları sizler için test edip değerlendirdik. Fakat yalnızca numaradan yer tespiti sıradan bir insan için değil devletin bazı durumlarda kullanması için geçerlidir. Dolayısıyla bu yazıda sizler için yalnızca en etkili ve geçerli yöntemlerden söz edeceğiz.

mSpy

Uzun yıllardır telefon takibinde hizmet veren bu yazılım ile hedeflediğiniz herhangi bir telefonun konum bilgilerine, geçmiş de dahil olmak üzere ulaşabilirsiniz. Casus bir telefon takip programı olan mSpy, yalnızca konum bilgileriyle kalmayıp, güvenli ve doğru bir biçimde karşı tarafın telefonundaki tüm hareketleri izleyerek size rapor edecektir. Birinin nerede olduğunu gösteren uygulama olarak son derece başarılıdır.

Bu yazılımı kullanabilmeniz için hedef telefona yüklenmesi gerekir. Yazılım karşı tarafın telefonuna yüklendikten sonra size özel mSpy hesabı üzerinden takibe aldığınız telefonun her hareketini izleyebilirsiniz. Buna elbette konum bilgileri de dahildir.

mSpy’ın size sunduğu diğer hizmetler arasında gelen ve giden aramaların kaydı, tüm sosyal medya hesaplarının izlenmesi, e-postalara ve kısa mesajlara ulaşım, telefonda kayıtlı görsel içeriğin tamamının görülebilmesi, uzaktan kontrol ile istenmeyen uygulamaların silinmesi ve istenmeyen aramaların, web sitelerinin engellenmesi ve çok daha fazlası yer alıyor.

Kolay kurulum ve 7/24 müşteri hizmetleri desteğiyle dakikalar içinde hedef telefonu takip etmeye başlıyorsunuz. Her bütçeye uygun üyelik fiyatlarıyla çocuklarınızın ve sevdiklerinizin telefonlarını takibe alarak, günümüz dünyasında hızla artmakta olan kötülüklerden onları koruyabilir, ne zaman nerede olduklarını eş zamanlı olarak görebilirsiniz.

Localize.mobi

Bir kişinin konum bilgilerine ulaşmak için kullanabileceğiniz bir yazılımdır. Localize.mobi’nin kullanımı diğer takip programlarından çok daha kolaydır. Bu yazılımı kullanmak için tek bilmeniz gereken karşı tarafın telefon numarasıdır. Fakat bu yazılımı hedef telefonda etkinleştirmek ve kullanmak için karşı tarafın onayının alınması gereklidir. Program ancak ona gönderilen linke onay verildikten sonra çalışmaya başlar.

Localize.mobi de tüm diğer takip programları gibi gerçek zamanlı olarak yer takibi yapmanıza olanak sağlar. Herhangi bir kurulum gerekmediğinden yüklenmesi ve çalıştırılması son derece hızlı ve kolaydır. Yalnızca bir telefon numarası girmeniz ve karşı tarafın kendisine gönderilen linke onay vermesi yeterlidir. Birini hangi nedenle takip etmek isterseniz isteyin casus bir yazılıma iihtiyacınız olacaktır. Localize.mobi yer takibi konusunda işinizi kolaylaştıracak ve size güvenilir bilgiler aktaracak bir programdır.

Size Yardımcı Olacak Daha AZ Etkili Yöntemler

Eğer yer takibi için yazılım kullanmak istemiyorsanız daha az etkili olan ama işinizi görebilecek diğer bazı yöntemler mevcuttur. Örneğin ‘’Find My iPhone’’ uygulamasını deneyebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanırken hedeflediğiniz telefonun iCloud hesabına girmelisiniz.  iCloud’da bulunan Find My iPhone’a tıkladığınızda daha önce iCloud’a eklenen tüm cihazların konum bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Fakat bu yöntemin dezavantajları vardır. Birincisi iCloud şifresini bilmeniz gerektiği, ikincisi cihazlar iCloud’a entegre edilmedilerse, konum bilgilerine ulaşamayacak oluşunuz. Benzer şekilde Google Timeline ile de hem konum bilgilerine hem daha fazla detaya ulaşmanız mümkün. Ziyaret edilen mekanlardan hangi ulaşım araçlarının kullanıldığına kadar detay veren Google Timeline ile takip yapabilmek için karşı tarafın şifresini bilmelisiniz.

Sonuç

Telefon numarası ile konum takibi yapmak günümüzde neredeyse herkes tarafından kullanılmak isteniyor. Fakat bir telefonun GPS ayarları açık bile olsa, konum bilgisine ulaşabilmek için bazı yazılımlara ihtiyacımız var. Telefon numarasıyla takip yapabilmek devlet için geçerli. Ancak casus bir yazılım aldığınızda ve bunu hedef telefona yüklediğinizde karşı tarafın gerçek konum bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version