Türk Telekom tüm müşterilerine 10 GB bedava internet kampanyasını açıkladı! Ramazan özel kampanyasından herkes yararlanabilecek!

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte birçok marka da Ramazan ayının bereketiyle birlikte kampanya ve promosyonlarını duyurmaya başladı. Birçok alandan gelen bu kampanyalarda marketler indirimli ürünlerini duyururken, birçok banka ve benzin istasyonunda akaryakıt kampanyaları başladı. Öte yandan birçok alışveriş sitesi de promosyonlarını duyurarak avantajlı ürünlerini sunmaya başladı. Ramazan ayında kampanyalarını duyuranlar arasına bu kez Türk Telekom da katıldı. Türk Telekom Ramazan ayına öze, Ramazan Sahur Kampanyası’nda katılım sağlayan herkese 10 GB internet hediye edeceğini duyurdu. 1 Nisan 2022 itibariyle başlayan kampanyada detaylar…

Türk Telekom’dan 10 GB İnternet Hediye

Ramazan ayına özel kampanyalarını duyuranlar arasında yerini alan Türk Telekom, 6 Mayıs 2022 tarihine kadar kullanılabilecek 10 GB hediye internet kampanyasını başlattı. Kampanyadan Türk Telekom operatörüne ait faturalı, faturasız ve belirli kurumsal tariflerdeki müşteriler yararlanabiliyor. 1 Nisan – 4 Mayıs 2022 tarihleri arasında katılım sağlanabilen bu kampanyadan Bimcell, PTTcell, Vestelcell veya Teknosacell işbirliğindeki tarifler yararlanamıyor. Kampanyaya katılım sağlayan ve 10 GB bedava internet hediyesini alanlar, bu internet hakkını 00.00 – 06.00 saatleri arasında kullanabiliyor.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen Türk Telekom müşterilerinin, kendilerine en yakın Türk Telekom şubesine giderek başvuruda bulunması gerekiyor. Kampanya dahilinde hediye edilen internetlerin, tarih 7 Mayıs 2022’yi gösteren gecede kullanılmaması halinde hediye internetler siliniyor. Kampanyaya hat üzerinden katılım sağlanabildiği için her hat kampanyaya yalnızca bir kez katılabiliyor. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra bireysel faturalı bir tarifeden başka bir bireysel faturalı tarifeye geçildiğinde kampanya devam ediyor ancak faturalıdan faturasıza ya da tam tersi hat geçişlerinde kampanya sonlanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin en yakın Türk Telekom bayisine giderek başvuruda bulunması gerekiyor.

Exit mobile version