Başvurular bu sabah başladı! Üniversiteye güvenlik, hastane personeli, destek personeli ve temizlik görevlisi alınıyor!

İş ilanı araştıranlar için yeni bir ilan yayımlandı. Buna göre başvuruların bu sabah başladığı iş ilanı için üniversite bünyesine 83 kişi alınacak. Üniversiteye alınacak olan personeller için başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı açıklandı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alım detayları haberimizde..

Mustafa Kemal Üniversitesi’ne 83 sözleşmeli personel alınacak. Yapılan alımda çeşitli meslekler için personel alımının bu sabah başladığı duyuruldu. Peki, kimler başvurabilir? Başvuru şartları neler? Hangi meslekler için alım yapılacak?

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

En az lise mezunu adayların alınacağı personel alımında 6 meslek grubu için alımların yapılacağı açıklandı. 6 pozisyon şu şekilde:

Destek Personeli, Temizlik Görevlisi, Şoför, Teknisyen, Tekniker ve Güvenlik Görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin belirtilen birtakım şartları taşıması gerektiği açıklandı. Kadro dağılımı ile birlikte başvuru şekli şu şekilde olacak:

Destek Personeli – 36 Kişi

Tekniker – 2 Kişi

Teknisyen-2 Kişi

Güvenlik – 20 Kişi

Sağlık Teknikeri – 23 Kişi

Yapılan alımda destek personeli ve teknisyen pozisyonları için adayların lise mezunu olmaları ve diğer pozisyonlar için ön lisans mezunu olması gerektiği açıklandı.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN OLACAK

Yayımlaman sözleşmeli personel alım ilanına adaylarda başvurularını 14 – 28 Nisan 2022 tarihleri arasında (www.hmku.edu.tr / www.mku.edu.tr ) ilan edilecek link üzerinden e-devlet şifresi kullanılarak yapabilecekler.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Öğrenim belgesi (diploma, geçici mezuniyet belgesi veya e-devletten indirilecek mezun belgelerinin karekod ve barkodu okunaklı olacaktır.)

KPSS sonuç belgesi (ÖSYM sorgulama kodu belirgin olacaktır)

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf)

Şoförler için Sürücü Belgesi

İlanda belirtilen unvanlar için sertifika, ustalık, kalfalık belgesi

Güvenlik Görevlileri için silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı

Exit mobile version