Dünya

Rusya tren istasyonunu bombaladı! En az 30 ölü var!

Gelen bir son dakika haberine göre Rusya Kramatorks’ta bulunan bir tren istasyonunu hedef aldı. Son habere göre istasyondaki en az 30 sivilin hayatını kaybettiği ve 100’den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı. Ukrayna’nın doğusunda bulunan ve şu an bombalanan bu istasyon, sivillerin tahliyesi için kullanılıyordu.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş 1 aydan fazla bir süredir devam ederken, Rusya’nın sivillerin tahliyesi için kullanılan bir tren istasyonunu bombaladığı haberi son dakika geldi. İki Rus roketinin isabet ettiği istasyonda 100’den fazla kişi yaralanırken, en az 30 kişi öldü.

SİVİLLERİN KULLANDIĞI İSTASYON BOMBALANDI

Rusya’nın Ukrayna’ya acımasız bir şekilde saldırması tüm hızıyla devam ediyor. 24 Şubat tarihinde başlayan savaş hala sürüyor. Son habere göre Rus Ordusu, Karamatorks’ta bulunan bir tren istasyonunu bombaladı.

İSTASYON, SİVİLLERİN TAHLİYESİ İÇİN KULLANILIYORDU

Ukrayna’nın doğusunda bulunan bu tren istasyonu, Ukrayna’dan ayrılmak isteyen sicillerin tahliyesi için kullanılıyordu. Karamatorsk’ta bulunan bu tren istasyonu, bölgedeki Lavyansk ve Lyman gibi şehirler için tek çıkış yolu.