Trendyol Kurye Maaşları Ne Kadar? 2022 Güncel

2022 yılı Trendyol kurye maaşları, ortalama olarak 5 bin TL ile 10 bin TL arasında değişir. Trendyol kuryeleri, saat başına ve teslim ettikleri paket sayısına göre ücret alırlar. Trendyol kuryeleri için belirli bir çalışma saati ya da günü yoktur. Çalıştıkları saat tutarında ücret alırlar. Çalışma saatleri arttıkça, Trendyol kurye maaşları da artar.

Trendyol araçlı kuryeleri, kendi arabaları ile kuryelik yapabilirler. Trendyol araçlı kuryelerin aylık kazançları, 7 bin ile 12 bin arasında değişir. Ayrıca bazı saatler, kazançlı saatler olarak değerlendirilir ve daha fazla kazanılır. Kazançlı saatlerde çalışan kuryelere, paket başına 1,5 TL ek ödeme yapılır. Trendyol kazançlı saatler, 18:00 saatleri ile 20:30 saatleri arasındadır.

2022 Trendyol Kurye Maaşları Ne Kadardır?

2022 yılı trendyol kurye maaşları, çalıştıkları saat başına ve teslim ettikleri paket sayısına göre ücret değişir. Trendyol kuryeleri, kendi motosikletleri ile motorlu kurye olarak ya da kendi araçları ile araçlı kurye olabilirler. Trendyol kuryeleri daha çok saat çalışarak ve kazançlı saatlerde çalışarak daha fazla ücret kazanabilirler.

Trendyol kuryeleri, günlük ortalama 200 paket taşıyarak, 183 TL günlük kazanç elde edebilirler. Taşıdıkları paket sayısına ve çalışma saatlerine göre aylık kazançları değişir.

2022 Trendyol Go Araçlı Kuryelerin Çalışma Saatleri Ne Kadardır?

Trendyol Go araçlı kuryelerinin çalışma saatleri, her çalışan için farklıdır. Trendyol Go araçlı kuryesi olmak, esnek çalışma saatlerine sahip bir meslektir. Trendyol Go araçlı kuryeleri, çalıştıkları gün ve saate göre fazla çalışarak daha fazla kazanabilirler.

Trendyol Go araçlı kuryelerinin belirli bir tatil günleri ile işe başlama ve bitirme saatleri yoktur. İstedikleri saatlerde ve günlerde çalışabilirler. Ayrıca taşıdıkları paket sayısına göre de aldıkları ücretler hesaplanır. Trendyol Go araçlı kuryelerin taşıdıkları paket sayısına göre kazandıkları ücretler şu şekilde sıralanabilir:

2022 Trendyol Araçlı Kurye İş Başvurusu Şartları Nelerdir?

Trendyol araçlı kurye olabilmek için, bazı şartları taşımak gerekir. Trendyol araçlı kurye olmak için başvuru şartları şu şekildedir:

Trendyol Araçlı Kuryeleri Ne Kadar Kazanır?

Trendyol araçlı kuryelerin ücretleri, taşıdıkları paket sayısına göre değişir. Ortalama bir çalışmayla, örneğin 175 paket taşıyan Trendyol kurye maaşları yaklaşık olarak 10 bin TL civarındadır.

Exit mobile version