Netflix üyeliklerine yapılan zammı uyanlar üyeliklerini peş peşe iptal ediyor! Rakamlar şoke edici

Pandemi ile birlikte en sık tercih edilen dizi izleme platformları arasında olan Netflix Türkiye üyelik ücretlerine yeni bir zammın daha yapıldığın duyurdu. Zamlı ücretler gündeme bomba gibi düşerken, vatandaşlardan peş peşe iptal kararları gelmeye başladı. Netflix yeni üyelik ücreti kaç para oldu? İşte Netflix yeni üyelik ücretleri ve gelen zam miktarı..

Vatandaşlar, her gün ne yazık ki yeni bir zam kararına uyanıyor. Gelen son habere göre Netflix dünya genelinde üyelik ücret fiyatlarında artışa gitme kararı aldı. Ülkemizde de bu sebeple üyelik ücretlerinin fiyatları değişti.

Üyelerini kaybetmek istemeyen Netflix, üyelik ücretlerinde yüzde 40 oranında bir artış gerçekleştirdiğini duyurdu. Netflix son fiyat artışını geçtiğimiz yıl bu zamanlarda gerçekleştirmişti. 11 TL’lik ücret 23 TL’ye çıkmıştı. Peki, bugün gelen zamla birlikte yeni ücretler ne kadar oldu?

TÜRKİYE’DEKİ ÜCRETLERİMİZİ GÜNCELLEMEMİZ GEREKİYOR

Netflix Türkiye yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Günümüzde keyifli vakit geçirmek için her zamankinden daha fazla seçenek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle üyelerimize sunduğumuz deneyimi daha da geliştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Ancak geniş bir yelpazede en kaliteli içerikleri sunmaya ve Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Stranger Things gibi benzersiz yapımlara yatırım yapmaya devam edebilmek için Türkiye’deki ücretlerimizi güncellememiz gerekiyor”

“Her zaman olduğu gibi zengin içerik kütüphanemize eksiksiz erişim sağlayan üç üyelik seçeneği arasından bütçenize uygun bir plan seçebilirsiniz”

NETFLİX YENİ ÜCRET TARİFESİ

Netflix’in Temel Plan: 37,99 TL (Eski fiyat 26,99 TL)

Netflix Standart Plan: 57,99 TL (Eski fiyat 40,99 TL)

Netflix Özel Plan: 77,99 TL

Exit mobile version