Dünyanın En İyi 25 İşvereni Açıklandı! Seçim Çalışanların Oylamasıyla Belirlendi

Dünyanın en iyi işverenleri listesinin zirvesinde teknoloji devleri yer aldı. Çalışanların oylarına göre en iyi görünüme sahip şirket Google olurken onu Microsoft ve Palo Alto Networks takip etti.

Comparably, en iyi görünüme sahip 25 şirket sıralamasını yayınladı. 500’den fazla personeli olan on birlerce şirket üzerinde, milyonlarca veri incelemesi ve çalışanların değerlendirmesine göre oluşturulan listede Google ilk sırada yer aldı. Şirket çalışanlarının anonim olarak oy verdiği sıralamada Mart 2021’den 2022’ye kadar oy toplandı. Buna göre Google çalışanları, teknoloji şirketinin oldukça iyi bir imaja sahip olduğunu düşünüyor. 2022’de ABD’de iş değiştiren insanların sayısı artsa da Google’daki çalışanlar önlerinde parlak bir gelecek olduğuna inanıyor.

Büyükk ve Küçük Tüm Şirketler Belirlendi

Comparably CEO’su Jason Nazar, Insider’a yaptığı açıklamada, “Büyük İstifa döneminde işe alımlar arttıkça, iş arayanlar ezici miktarda fırsatla karşı karşıya kalıyor. On binlerce şirketin milyonlarca puanını analiz ettikten sonra, çalışanlara göre önümüzdeki yıl için en iyimser görünüme sahip olan büyük ve küçük şirketleri belirledik” dedi.

Zirvede Yer Alan 25 Şirket Açıklandı

500’den fazla çalışanı olan firmaları sıralayan listede, Google’ı, Microsoft takip etti. Siber güvenlik şirketi Palo Alto Networks ise üçüncü sırada yer aldı. İlk 25’de yer alan diğer şirketlerden bazıları ise ADP, Chegg ve TaskUs oldu.

İşte Sırasıyla Şirketler

Zeynep İnanoğlu Özdemir Dünya Devinin CMO’su Oldu

Dünyanın en büyük siber güvenlik şirketi Palo Alto Networks’ün tepe yönetim kadrosuna Zeynep İnanoğlu Özdemir, CMO olarak atandı. Özdemir, şirketin geleceğini şekillendirecek olan “siber güvenlik dönüşüm” projelerini yönetecek.

Exit mobile version