Dünya

Ülkede şoke eden olay! Marketin üzerine küçük uçak düştü! Ölüler ve yaralılar var!

Meksika’da tüm ülkeyi şoke eden bir olay yaşandı. Meksika’nın Morelos eyaletinde bulunan Temixco kentinde yerel saat ile 13.00 civarında bir marketin üzerine küçük uçak düştü. Çift motorlu Beechraft King Ait 90 tipli küçük uçağın süpermarket üzerine düşmesi sonrasında kazada ölü ve yaralıların olduğu aktarıldı.

Çift motorlu küçük uçak bir süpermarketin üzerine düştü. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

DETAYLAR GELDİ

Düşen küçük tipli uçağın enkazı, süpermarketin duvarını yıkarak içeriye girdi. Açıklama Morelos Sivil Savunma yetkilileri tarafından yapıldı. Yapılan açıklamaya göre kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişinin de yaralandığı aktarıldı. Yaralılardan 1 tanesi uçak yolcusu 4 tanesinin de market müşterisi olduğu açıklandı.

Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı aktarıldı.

DÜŞÜŞ SEBEBİ BELLİ DEĞİL

Kazada hayatını kaybedenler arasında uçağın 47 yaşındaki pilotu ile 34 yaşındaki yardımcı pilotu olduğu aktarıldı. Diğer ölen kişinin ise yolcu olduğu aktarıldı. Kazanın nedeni henüz belli olmazken, Başsavcılık olayla ilgili inceleme başlattı.