Aile ve Sosyal Bakanlığı sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile Bakanlığı personel alım sonuç ekranı 2022

Gelen bir son dakika haberine göre Aile ve Sosyal Bakanlığı sözleşmeli personel alım sonuçları az önce açıklandı. Aile Bakanlığı personel alım sorgulama ekranı ve detaylar haberimize eklendi. Sorgulamak için haberimizi okumaya devam edin!

ÖSYM, Twitter üzerinden az önce yaptığı açıklamasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları açıklandı. 4-10 Mart tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/4 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme işlemleri tamamlandı.

TC KİMLİK NUMARASI VE ŞİFRE İLE ÖĞRENEBİLECEKLER

Yapılan açıklamaya göre adaylar yerleştirme sonuçlarına ilişkin sonuç bilgisini 21 Mart tarihinden itibaren ÖSYM’nin sonuç sayfası üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilecekler.

KPSS-2022/4: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

04 – 10 Mart 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/4 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 21 Mart 2022 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek’te sunulmuştur.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Exit mobile version