Kültür-sanat

Survivor elenen isim soğuk duş etkisi yarattı! Kimse beklemiyordu! Hem ünlüler hem de gönüllüler göz yaşlarına boğuldu..

TV8 ekranlarında yayınlanan ve birleşme partisi öncesinde hızlı bir eleme turuna geçen Survivor All Star 2022’de dün gece şoke eden bir eleme yaşandı. Survivor’da kim elendi? 20 Mart Survivor veda eden isim herkesi şoke etti. Kimse böyle bir elenmeyi beklenmiyordu. Hem ünlülerden hem de gönüllülerden ağlayanlar oldu.

Survivor’da eksilenler devam ediyor. Survivor’da son olarak elenen isim gönüllüler takımından Berna Keklikler oldu. Dün akşam son eleme adaylar Evrim, Atakan, Mert ve Barış olmuştu. Yapılan halk oylaması sonucunda elenen yarışmacı belli oldu. Peki, Survivor’da dün akşam kim elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor ilk eleme adayı ünlüler takımından Barış ve Mert olmuştu. Dün akşam dokunulmaz oyununu ünlüler kazandı ve gönüllülerden Evrim eleme adayı oldu.

Performans birincisi Nagihan olunca dördüncü eleme adayını söylemeye hak kazandı. Nagihan eleme adayı olarak güçlü isim olarak gördüğü Atakan’ı söyledi. Bu şekilde eleme adayları sırasıyla Atakan, Barış, Mert ve Evrim oldu. Bu 4’lüden biri dün akşam adaya veda etti.

SMS’DE EN AZ OYU OLAN İSİM

Mart ayının sonuna kadar geçerli olan toplu SMS oylamasına göre en az oyu olan Survivor Mert Öcal adaya veda eden isim oldu.

Mert’in adadan ayrılırken, Sude ile vedalaşması ve söyledikleri Twitter’da gündem oldu.