Google Play Geri Ödeme Nasıl Yapılır?

Google Play’in geri ödemesi talepte bulunduktan sonra 1 ile 4 iş günü içinde sonuçlanır.

Google Play, işlem tamamlandıktan sonra talebinden alındığını söyleyen bir mail yollar. Bu mail yoğunluğa göre 15 dakika ile 4 iş gününe kadar değişen bir sürede gelir.

İade Talebi Nereden Yapılır?

İade isteği üç farklı yerden gerçekleştirilebilir.

Para İadesi Ne Kadar Sürede Gerçekleşir?

Para iadesinin süresi kredi veya banka kartı ile ödenen uygulamalar için 3 ile 5 iş günü arasında değişiklik gösterir. Bazı kurumların işleyişi 10 günü bulabilir. Kullanılan kredi kartı iptal edildiyse ödeme kişiye yapılmaz. Kredi kartının bağlı olduğu bankaya yapılır. Geri ödemeyi almak için bankayla iletişime geçin.

Para İade Edilmediği Zaman Ne Yapılmalıdır?

Ücret iadesi yapılmazsa Google Destek ekibiyle irtibata geçmek gerekir. Google Payments hesabında geri ödeme talebi “Geri ödendi” olduğu halde paranız iade edilmediyse destek ekibiyle irtibata geçmek için şu adımları izleyin.

Uygulamayı Geliştiren Kişiyle Nasıl Bağlantı Kurulur?

Uygulamanın geliştiricisiyle iletişim kurma, satın alınan ürünün Google Play tarafından hazırlanmayan üçüncü bir geliştiricinin ürünü olan durumlarda yapılır. Uygulamayı geliştiren kişiyle bilgisayar üzerinden iletişime geçecekseniz şu adımları izlemeniz gerekir.

Android kullanıcıları uygulama geliştiricisiyle irtibata geçmek için şu adımları izlemelidir.

Geliştiriciyle iletişime geçmeden önce aşağıdaki prosedürleri takip etmek geri dönüş açısından fayda sağlayacaktır.

Hangi Durumlarda Geri Ödeme Talep Edebilirsiniz?

Geri ödemenin talep koşulu çeşitli nedenlere dayandığından bunu bildirmek gerekir. Sistemde geri ödeme almak için uğraşırken talebin nedenini belirtmek sonuç almayı kolaylaştırır. Sıklıkla karşılaşılan geri ödeme talebinin bazı sebepler şunlardır.

Exit mobile version