Savaşta son dakika gelişmesi: Rusya orayı bombaladı! Şehir artık haritadan silindi!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş 18. Gününü geride bırakmak üzere. Rusya Ukrayna2nın Volnovakha kendini hem havadan hem de karadan bombaladı. Şehir yerle bir olurken, konuya ilişkin yapılan açıklamada şehrin neredeyse tamamen haritadan silindiği duyuruldu.

Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, gelen son habere göre Ukrayna2nın doğusunda bulunan Volnovakha’nın tamamen yıkıldığı aktarıldı. Bölgenin valisi yaptığı açıklamasında Ukrayna’daki şehrin Ruslar tarafından tamamen yok edildiği duyuruldu.

100 BİNDEN FAZLA KİŞİNİN EVİYDİ

The Sunday Times, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında “Putin, ukrayna2nın Volnovakha kentini tamamen haritadan sildi” haberini yayımladı. Buna göre bölgenin en az 100 bin Ukraynalıya ev sahipliği yaptığı duyuruldu.

100 BİNDEN FAZLA KİŞİNİN EVİYDİ

The Sunday Times, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında “Putin, ukrayna2nın Volnovakha kentini tamamen haritadan sildi” haberini yayımladı. Buna göre bölgenin en az 100 bin Ukraynalıya ev sahipliği yaptığı duyuruldu

“KENTİN ARTIK VAR OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM”

Donetsk Bölgesel Askeri İdaresi Başkanı Pavlo Kyrylenko bölgedeki yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“24 Şubat’ta başlayan savaştan önce Volnovakha bölgesinin nüfusu 100 binin üzerindeydi. Sivillerin çoğu zaten tahliye edildi. Volnovakha’nın artık var olmadığını söyleyebilirim”

Exit mobile version