App Store Mobil Ödeme Nasıl Yapılır?

App Store mobil ödeme işlemi için yapılması gereken bazı yollar bulunur. Bu adımları doğru bir şekilde uygulayan kullanıcılar, App Store, Apple Music ve iTunes ödemelerini pratik bir şekilde gerçekleştirebilir. Kredi veya banka kartı bilgilerinizi girmeden yapabileceğiniz ve mobil faturalarınıza yansıtarak ya da TL bakiyenizden düşerek gerçekleştirebileceğiniz App Store mobil ödeme işlemleriniz için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekildedir:

NOT: Bu adımların ardından hata alıyorsanız tüm adımları doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olmanız gerekir. Bu yüzden tüm bu işlemler tekrar denenebilir ya da Apple kimliği ile Apple yardımı için internet sitesinden yardım alınabilir.

App Store Mobile Ödeme Seçeneğini Kimler Kullanabilir?

App Store mobil ödeme imkânından yararlanabilecek kişiler geçerli bir hatta sahip olan ve akıllı cep telefonu iOS işletim sistemine sahip olan kişilerdir. Bu imkândan yararlanabilmek için Türk Telekom, Vodafone gibi operatörlerin desteklediği hatlara sahip ve iOS işletim sistemine sahip olan bir akıllı cep telefonu kullanmanız gerekir. Eğer operatörleriniz mobil ödeme yöntemini desteklemiyorsa bu seçeneği kullanmanız mümkün değildir.

App Store ve iTunes Store’dan satın alınan tüm öğelerin ve diğer satın alım işlemlerinin ödemelerini operatörünüz destekliyorsa bu seçenekten yararlanabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde mobil ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

App Store Mobil Ödeme Seçeneği Hangi Operatörlerde Var?

App Store mobil ödeme imkânının olduğu operatörler belirli ülkelerde belirli operatörler ile bunların iş ortakları ile sınırlıdır. Türkiye ve diğer bazı ülkelerde App Store mobil ödeme kullanılabilirliği şu şekildedir:

App Store Satın Alınan Ürün Şikayet Adresi Neresidir?

App Store’dan satın alınan ürünün şikayeti veya ürün hakkında sorulacak sorular için https://reportaproblem.apple.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu site üzerinden satın aldığınız ürün hakkında şikayette bulunabilir, soru sorabilir veya talepte bulunabilirsiniz.

Hattın Mobile Ödemeye Kapalı Olması Nasıl Çözülür?

Alışveriş için hattın mobil ödemeye kapalı olması sorunu belli adımlar ile çözülebilen basit bir sorundur. Bu durumda kişilerin telefonuna SMS gelerek hatlarının mobil ödemeye kapalı olduğu bildirilir. Eğer bu hat, bireysel ise çözümü şu şekildedir:

App Store Satın Alınan Ürün İadesi Alır Mı?

App Store’dan satınan alınan ürünü iadesi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Kişiler https://reportaproblem.apple.com sitesi üzerinden App Store mobil ödeme işlemi ile aldıkları ürünün iadesini gerçekleştirebilir.

Exit mobile version