Hepsiburada’da Kapıda Ödeme Nasıl Yapılır?

Hepsiburada’da kapıda ödeme seçeneği yapılan son güncellemeler doğrultusunda Yurtiçi Kargo ile yapılan anlaşmalar sayesinde bulunan bir imkândır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde Hepsiburada sitesi üzerinden kapıda ödeme yapılabiliyor. Ancak kapıda ödeme imkânından yararlanabilmek isteyen müşterilerin sipariş tutarlarının en düşük 100 TL olması ve en yüksek de 5,000 TL olması gerekiyor. Bu tutarların arasında olmayan siparişlerde kapıda ödeme yapılmıyor.

Hepsiburada Ödeme Olanakları Nelerdir?

Hepsiburada ödeme imkânları kişilerin yapmış oldukları alışverişin ödemelerini gerçekleştirebilecekleri seçeneklerdir. Hepsiburada, müşterilerine kolaylık sağlamak adına ödeme seçeneklerini güncellemiş ve çoğaltmıştır. Bu sayede kişiler, istedikleri ödeme seçeneği ile alışverişlerini tamamlama imkânına sahip olur.

Hepsiburada güncel ödeme olanakları şu şekildedir:

Ayrıca ‘‘Yarın Kapında’’ teslimat seçeneği ile siparişlerinizi daha hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz. Bu hizmet imkânı sayesinde Hepsiburada müşterileri, geçerli olan süreler içerisinde vermiş oldukları siparişleri ertesi gün teslim alabilirler.

Kredi Kartıyla Hepsiburada’dan Ödeme Yapılır Mı?

Hepsibuarada kredi kartı ile ödeme seçeneği müşterilere sağlanan bir imkândır. Bu seçenek sayesinde yapmış olduğunuz alışverişleri, peşin veya taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Kredi kartı ile peşin ödeme seçeneğinde tüm banka kartları geçerlidir; ancak taksit seçeneği ile ödeme seçeneğinde Hepsiburada firmasında geçerli olan kartlar şu şekildedir:

Kapıda Ödeme İmkânı Sunan Siteler Hangileridir?

Kapıda ödeme olanağı sağlayan siteler aracılığı ile siparişlerini uygun ve avantajlı bir şekilde kapıda teslim almak isteyen kişiler, güvenli siteleri merak eder. Kapıda ödeme imkânı sunan ve güvenli olan bazı siteler şu şekildedir:

Hepsiburada’da Anlaşmalı Olan Bankalar Hangileridir?

Hespiburada işlemlerinde anlaşmalı bankalar kişilerin işlem yapabilecekleri geçerli olan bankalardır. Bu bankalar haricindeki bankalardan işlem gerçekleştirilemiyor. Hepsiburada ile anlaşmalı olan banka numaraları şu şekildedir:

Bu bankalar ile havale ve EFT işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hepsiburada Ödemelerinde Hangi Banka Kartı Geçerlidir?

Hepsiburada ödemelerinde kullanılabilen banka kartları tüm bankalara ait geçerli olan debit kartlardır. Geçerli olması koşulu ile tüm banka kartları ile Hepsiburada alışverişinin ardından ödemeler yapılabilir.

Exit mobile version