Üniversite hastanesine sözleşmeli personel alımı başladı!

Gelen son personel alım ilanı haberine göre Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve uygulama Merkezi bünyesine sözleşmeli personel alımının başladığı duyuruldu. Hastane Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı esas alınarak hemşire alımı yapılacak. Sözleşmeli hemşire alımı için aranan şartlar ve başvuru bilgileri şu şekilde aktarıldı:

Akdeniz Üniversitesi tarafından yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Lisans mezunları arasından hastane bünyesine 24 sözleşmeli hemşire alımı yapılacak. Başvuru şartları arasında adaylardan KPSS 60 puan şartı aranacak.

KPSS PUAN ŞARTI ARANACAK

Hastane bünyesinde sözleşmeli hemşire olarak çalışmak isteyenlerin KPSS 2020 60 puan şartını taşıması gerekecek. Eğitim şartı olarak da hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ya da Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olma şartı bulunuyor.

Sınav Sonuç Belgesi, ÖSYM web servisleri aracılığı ile barkodlu üretilmeli ve sisteme bu belge orijinal formatında yüklenmelidir, bu belgede KPSS puan türü, yılı ve puanı açıkça görülmelidir. Adayların KPSS puan türünün tercih edilen pozisyon için belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adli Sicil Kaydı belgesi e Devlet üzerinden resmi kurum-devlet memuriyeti seçenekleri ile barkodlu üretilmeli ve bu belge orijinal formatında yüklenmelidir.

Mezuniyet belgesi e Devlet üzerinden barkodlu üretilmeli ve bu belge orijinal formatında yüklenmelidir. Mezun olunan bölüm / programın başvurulan pozisyona uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4) 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.

5) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6) Son 1 (bir) yıl içerisinde 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

7) Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

8) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz

Exit mobile version