Adalet PersoneliEditörün SeçtikleriKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

Adalet Bakanlığı personel alım başvuruları başlıyor! Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı başvuru ekranı 2022

Kamu personel alım ilanlarını takip edenler için bugün yeni bir ilan duyurusu geldi. Adalet Bakanlığı bünyesine 12 bin 823 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 1 Mart tarihinde başlayacağını belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamasında, herkese başarılar diledi. İşte Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı 2022 detayları..

Milyonlarca vatandaş, Adalet Bakanlığı personel alım detaylarını merak ediyordu. Adalet Bakanı Bekir Boğazda, bakanlığa alınacak olan 12 bin 823 personel alımı için detayları aktardı. Buna göre Adalet Bakanlığı sınavı için başvurular 1 Mart tarihinde alınacak.

Bakan Bozdağ, Twitter üzerinden Adalet Bakanlığı personel alım detaylarını merak edenler için sabah şu mesajı yayımladı:

“12 bin 823 personel alımı sınav başvuruları 1 Mart 2022’de başlıyor. Adalet Bakanlığında çalışmak isteyenler için hayırlı olsun. Sınavlara girecek herkese başarılar diliyorum”

ADALET BAKANLIĞI HANGİ MESLEKLERDE PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Adalet Bakanlığı hangi mesajlarda personel alımı yapacak? Sorusunu merak edenler için bir tablo yayımlandı. Yayımlanan tabloya göre Bakanlık tarafından adliyelere 6 bin 459, ceza infaz kurumlarına 5 bin 563, icra dairelerine 500, merkeze 188, personel eğitim merkezlerine 113 olmak üzere toplam 12 bin 823 personel alımı gerçekleştirilecek.