Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız personel alımı başladı!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler için yeni personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre bakanlık proje kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı personel alım detayları ve alım yapılacak birimler haberimizde..

Bakanlık, yayımladığı personel alım duyurusu kapsamında tercüman alımı yapacaklarını belirtti. Sağlık sistemlerinin desteklenmesi ve güçlenmesi kapsamında alımın detayları bakanlık tarafından aktarıldı. İşte Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız personel alım detayları:

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI 2022

Sağlık Bakanlığı yayımladığı personel alım ilanı kapsamında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin finansmanı için Dünya Bankasından bir ikraz sağlamıştır. İkraz hasılasının bir kısmı SSGDP kapsamında yapılacak mal, yapım işleri, danışmanlık dışı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacaktır.

Bu kapsamda T.C. Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel müdürlüğünde istihdam edilmek üzere bir İngilizce Tercüman alınacaktır. Danışman, Proje sonuna kadar tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. İşin Mart 2022 içinde başlatılması planlanmaktadır”

BAŞVURU ŞARTLARI

Sağlık Bakanlığı tercüman başvuru şartları şu şekilde belirtildi.

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak

Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması

Seyahat engeli bulunmaması

Üniversitelerin Çeviri Bilim, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dil Bilimi veya Mütercim Tercümanlık bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak

Ardıl çeviri için en az 2 yıl tecrübeli olmak

YDS’den en az 85 puan almış olmak

BAŞVURU ADRESİ

Başvurular 7 Mart saat 18.00’e kadar belirtilen adrese yapılması gerekiyor:

T.C. Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Satın Alma Birimi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvar 6001. Cadde No: 9 06800 Çankaya/Ankara