Genel

Rus basını açıkladı! Putin’in savaşı bitireceği tarih belli!

Rusya bir süredir Ukrayna topraklarını işgal etmeye devam ediyor. Savaşın ne zaman biteceği tüm dünya tarafından merak edilirken, Rus basınında savaşa ilişkin ilginç bir haber aktarıldı. Buna göre Moskovskiy Komsomolets Gazetesi’ndeki habere göre Putin savaşı 5 gün ile sınırlı tutacak.

Rus basınına konuşan Stratejik İletişim Merkezi Başkanı Dimitri Abzalov, Putin’in Ukrayna’ya olan saldırılarını 5 gün ile sınırlı tutacağını ve buradaki amacın Ukrayna’nın Karadeniz’e sınırı olan kısımları ele geçirmek olduğunu belirtti.

GÜNDEM OLDU

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş tüm dünyanın konuştuğu bir mesele haline geldi. Savaşın ne zaman biteceği merak konusu olurken, Rus basınından ilginç bir haber servis edildi. Haber kısa süre içerisinde gündem oldu.

OPERASYON BİTECEK

Moskovskiy Komsomolets Gazetesi’nde yayımlanan habere göre Putin, operasyonu 5 gün içerisinde bitirecek. Operasyonun 5 gün sürebileceğini söyleyen Abzalov, Rus ordusunun Karadeniz’e sınırı olan bölgeleri ele geçireceği ve bunun sununda Ukrayna’nın Karadeniz’e kıyısı olmayan bir ülkeye dönüşebileceğini belirtti.