Silahlı, Silahsız 854 Güvenlik Görevlisi Alınacak! En Az Lise Mezunu Olma Şartı Aranıyor

İŞKUR üzerinden silahlı ve silahsız 854 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Türkiye’nin çeşitli kentlerinde istihdam edecek olan adayların en az lise mezunu olma şartı aranıyor. İşte İŞKUR güvenlik alım ilanları…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) milyonlarca vatandaşın iş sahibi olma hayallerine yaklaşması için beklenen ilanları yayına aldı. İyi bir işte çalışmak isteyen vatandaşlar İŞKUR’un yayınlamış olduğu iş ilanı aracılığı ile bu isteklerine yanıt bulabilecek.

854 Güvenlik Görevlisi Alınacak!

İŞKUR’dan yayımlanan ilanlara göre özel sektör ve kamu kurumlarında istihdam edilmek üzere 854 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Silahlı ve silahsız ilanların yer aldığı ilana adaylar Türkiye’nin dört bir yanında başvuru yapabilecek.

İŞKUR Güvenlik Görevlisi İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Güvenlik görevlisi kadro ilanına adayların nasıl başvuru yapabileceği belli oldu. Buna göre adaylar e-devlet internet sitesi üzerinden ya da İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden güvenlik kadrosu ilanlarına başvuru yapabilecek. İlana başvurmak isteyen kullanıcıların öncelikle İŞKUR kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Ardından açılan sayfada ‘Meslek’ bölümüne ‘Güvenlik Görevlisi’ yazarak yayımlanan 854 kişi alım yapılacak ilanlara kolayca ulaşabilirler. Karşısına çıkan ilanlardan kendine en uygununu seçen adaylar aynı anda birden fazla ilana başvuru yapabilirler.

Güvenlik Görevlisi Kadrosu Genel Başvuru Şartları

İŞKUR resmî sitesi üzerinden yayınlamış olduğu güvenlik görevlisi ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için şartları belirledi. İŞKUR kadro başvurusu için belirlediği şartları şu şekilde;

Exit mobile version