Bilim, Teknoloji

iPhone kullanıcıları bu gizli uygulamayı bilmiyor! Hemen telefonunuza bakın..

Dünyanın en çok tercih edilen telefon modellerinden biri olan iPhpne,  her gün kullanıcılarını şaşırtan bir özellik ile gündeme gelmeyi başarıyor. Apple’nin üretmiş olduğu iPhone modellerinde çoğu kullanıcının haberdar olmadığı bir uygulama bulunuyor. Uygulamayı bulmak isteyenlerin telefondan arama yapması gerekiyor. Uygulama ana sayfada bile gözükmüyor. İşte iPhone kullanıcılarının bilmediği ama hemen hemen her modelde olan o uygulama..

iPhone modellerinin büyük bir kısmında pek çok kullanıcının haberdar olmadığı ancak kullanılabilen bir uygulama bulunuyor. Uygulama Arşivi bütün uygulamaları içerisinde barındıracak şekilde tasarlandı. Fakat o gizli uygulama hariç..

İPHONE GİZLİ UYGULAMA

iPhone modellerinde kullanıcıların haberdar olmadığı bir uygulama mevcut. Kod Tarayıcı olarak adlandırılan bu uygulamaya sadece aratılarak ulaşılıyor. Peki, Kod Tarayıcı nasıl bulunur? İşte detaylar..

İPHONE KOD TARAYICI NASIL BULUNUR?

iPhone sahipleri kod tarayıcı uygulamasına erişmek için iPhone kod tarayıcı nasıl bulunur? Sorusunun cevabını araştırıyor. Yöntem şu şekilde:

Ekranı aşağıya kaydırın.

Arama çubuğuna “Kod tarayıcı” yazın

Uygulamaların altında Kod Tarayıcı yazan ve orta kısmında bir QR kodu olan bir uygulama göreceksiniz.

HER MODELDE OLMAYABİLİR

Fakat Kod Tarayıcı şu anda bütün iPhone modellerinde olmayabilir. Genellikle uygulama iOS 14 ya da daha üst sürümlerinde kullanılabilir.