Vodafone kullanıcılarına 250 TL hediye edilecek!

Vodafone hattı kullanıcılarına özel bir kampanya duyuruldu. Vodafone aboneleri Akbank mobil üzerinden Akbank müşterisi olduklarında 250 TL chip para kazanacak. Kampanya detayları ayrıntılı olarak açıklandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanya kapsamında Vodafone müşterisi olan ve Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar Akbank banka kartı veya kredi kartına 250 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan ilk defa ve Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olanlar yararlanabilir.

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir.

Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir. Kampanya kapsamında Akbank banka kartı veya kredi kartlarından birine yalnızca bir kez 250 TL chip-para yüklenecektir. Akbank kartı olmayan katılımcılara chip-para yüklemesi yapılamadığını belirtmek isteriz. Chip-para hediyesinden faydalanabilmek için Akbank banka kartı veya kredi kartı sahibi olmak gerektiğini hatırlatırız.

250 TL chip-para hediyesi takip eden ayın onuncu iş gününde yüklenecektir.

Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak adımların takip edilmesi yeterlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilecektir. Kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış durumda olan hatlar üzerinden kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Exit mobile version