Faturalar için müjde duyuruldu! Elektrik zammı geri mi alınıyor! Cumhurbaşkanlığı duyurdu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından elektrik fiyatlandırması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İbrahim Kalın elektrik fiyatları hakkında sevindiren haber verdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla elektrik faturalarında yeni adımlar atılacağını ifade etti.

ONBİNLERCE LİRALIK FATURA

Yeni yılla birlikte elektrik ve doğalgaza gelen zamlar yurttaşın cebini yakmaya devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Birçok vatandaş ise bu zamların ardından elektrik faturasını ödeyemez hale geldi. Ünlüler tarafından gelen dev elektrik faturaları paylaşılırken kafe ve dükkanlar da kendilerine gelen onbinlerce liralık elektrik faturalarını kapı girişlerini astılar.

ZAMLAR GERİ ALINACAK MI?

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında, elektrik faturaları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarında faturalar için yeni adımlar atılacağını belirtti.

İBRAHİM KALIN’IN AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da konuyla ilgili talimatları olduğunu belirten İbrahim Kalın ise şu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Çok yakında elektrik faturalarına yeni düzenleme gelecek. Cumhurbaşkanımız da talimatlarını veriyor. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz”

Exit mobile version