THY Duyurdu! En Az Lise Mezunu Bin Kabin Memuru Aranıyor! İşte Aranan Şartlar

THY’nin kendi internet sitesinden duyurduğu ilana göre kendi bünyesinde istihdam etmek üzere bin kadın kabin memuru işe alacak. Yayımlanan ilana 160-180 cm. arası boya sahip olanlar başvuru yapabilecek.

Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan yayımladı. Türk Hava Yolları’nın resmi insan kaynakları sitesi kariyer.thy.com üzerinden açılan ilana göre 1 Ocak 1992 – 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın adaylar başvuru yapabilecek. Aday başvurularını en geç 11 Şubat 2022 saat 15.00’e kadar yapabilecek. Sonrasında resmi sitede yer alan ilan otomatik kaldırılacak.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Adaylarda Aranan Fiziki Şartlar

Adaylarda Aranan Sağlık Şartları

“İstihdam İçin Süreci Başlatıyoruz”

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat “Türk Hava Yolları olarak pandemide önceliğimiz hiçbir çalışma arkadaşımızdan kopmadan ailemizi koruyarak bu dönemi atlatmaktı. Arkadaşlarımızın çabası ve fedakarlığının da katkısıyla ortaya koyduğumuz başarılı performans ile bu hedefimizi gerçekleştirdik” dedi.

Exit mobile version