Beklenen bekçi alımları başladı! 17 ilde bekçi alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel bekçi alım ilanları yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan bekçi alımı için şu anda alımların sadece özel sektör için yapılacağının altı çizildi. 17 ilde başlayacak olan bekçi alım için adaylarda aranan şartlar ve hangi illerde alımların yapılacağı haberimizde ayrıntılı olarak mevcut..

Son dönemlerde Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bekçi alım ilanları bekleniyor. EGM bekleyenler için personel alımlarının ne zaman yapılacağı henüz belli olmazken, İŞKUR üzerinden özel sektörler için bekçi alım ilanları peş peşe duyuruldu.

17 İLDE ALIM YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden 31 Ocak iş ilanları kapsamında 17 il için bekçi alımının başladığı belirtildi. İşte alımların yapılacağı iller şu şekilde:

Bilecik, İstanbul, Muğla, Ankara, Hatay, Gaziantep, Antalya, İzmir, Kocaeli, Edirne, Bursa, Konya, Kocaeli, Kayseri, Tekirdağ, Balıkesir, Denizli

İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan özel şirketler bekçi alımı ilanlarında genel başvuru şartları kesinleşti. Bekçi alımı genel başvuru şartları şöyle:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIM İLANLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Exit mobile version