Bilim, TeknolojiGündem

Ülkemizde milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! WhatsApp resmen duyurdu: Çok büyük radikal bir değişiklik yapıldı

Dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp tarafından çok önemli bir karar alındı ve yeni bir güncelleme geliştirildi. WhatsApp tarafından her geçen gün güncelleme geliştiriliyor ve uygulama değiştiriliyor. Uygulama her geçen gün getirdiği yeni özellikler ve güncellemeler ile kullanıcılarına rahat mesajlaşma imkanı sunuyor. Son güncelleme ile WhatsApp menüsünde radikal bir değişiklik yaptı. Bu doğrultuda dosya gönderme menüsü tamamen değişecek.

KULLANICILAR İÇİN KOLAYLIK

Whatsapp uygulaması, güncelleme ile birlikte gelecek yeni özelliğini kullanıcıları ile paylaştı. WhatsApp tarafından kullanıcı odaklı olarak yeni güncellemeler geliştirildi. Son olarak beta güncellemesi ile dosya gönderme menüsünde değişikliğe gidecek. Bu sayede dosya göndermek kullanıcılar için oldukça kolay olacak.

ARTIK DEĞİŞİYOR

Güncellenmemiş versiyonda video ya da fotoğraf göndermek için sohbet bölümünde bulunan ataç simgesine tıklayarak aradığınız video ve fotoğrafı dakikalarca arayarak gönderme dönemi son bulacak. Aynı şekilde sohbet bölümünde bulunan kamera bölümünden sadece o anlık fotoğraf ve video gönderebildiğiniz özellik artık değişecek.

ZAMAN KAYBETMEYECEKSİNİZ

Konu ile ilgili olarak WhatsApp beta güncellemesi doğrultusunda sohbet bölümünde bulunan kamera ikonunu kaydırdığınızda hem galeri sekmelerini hem de son kullanılan görüntü ve videoları görebilecek artık ataç simgesine tıklayarak tek tek aramakla zaman kaybetmeden gönderme işlemi yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra çok kullanışlı olduğu belirtilen bu güncelleme ile tek tıkla galerinizde bulunan tüm görüntü ve videolara ulaşmanız çok kolay olacak.