Şarkılar Bizi Söyler konukları belli oldu! Ünlü isimler kulakların pasını silecek

Televizyon ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Ekranların sevilen simalarına programda sık sık yer veren Şarkılar Bizi Söyler ekibi, bu hafta da bomba gibi bir program hazırladı. Yapımcılığını Polat Yağcı ve Poll Production’ın üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümdeki konukları belli oldu. Birbirinden ünlü şarkıcılar ile kulakların pasını silmeye gelen Şarkılar Bizi Söyler konukları 22 Ocak 20222 Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Şarkılar Bizi Söyler Cumartesi Akşamı Kanal D’de

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumu ve şarkı performansları ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler programı, yine cumartesi akşamlarının en çok izlenen programı olacak. Birbirinden ünlü konukları ile 22 Ocak 2022 Cumartesi saat 22:00’de ekranlara gelecek Şarkılar Bizi Söyler, milyonları ekran başına toplayacak. Sevilen programdaki ünlü konuklar söyledikleri şarkılar ile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim?

Her hafta ünlü isimleri ağırlayan ve izleyicisine nostaljik anlar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler programı, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının en sevilen eğlence programı olmayı başaran Şarkılar Bizi Söyler’in sunumunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi Türk müziğinin sevilen isimleri yapıyor. Bu üçlüyü her hafta bir araya getiren programda yine her hafta birbirinden ünlü isimler konuk oluyor.

İzel ve Kutsi Şarkılarıyla Coşturacak

22 Ocak 2022 Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüne yine bomba gibi konuklar gelecek. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konukları arasında ünlü şarkıcı İzel yer alıyor. Programın diğer konukları ise Safa Sarı, Kutsi ve Atakan Çelik oldu. Yine milyonları ekran başına kilitlemeye hazırlanan Şarkılar Bizi Söyler programı unutulmaz bir heyecan yaşatacak. Kanal D ekranlarının sevilen programında Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici de uyumlu enerjileri ve keyifli müzik performansları ile izleyenlere keyifli bir hafta sonu yaşatacak.

Exit mobile version